...de blik in de ogen van de kinderen...

Marokko

"...het contact met de lokale bevolking en de hechte band die je met iedereen opbouwt in zo'n korte tijd..."

"...ik heb van ieder moment genoten. Maar vooral de sfeer in de groep was geweldig. Veel gelachen en veel bijzondere mensen leren kennen!..."

"...dat zijn er veel...het mooiste is toch denk ik wel dat we met zijn allen een geweldige week hebben gehad zonder groepjesvorming en een fout woord en de klus geklaard hebben ..."

"...elke dag in slaap vallen, zeer voldaan, en dan de zee horen bruisen...""...de wil van het personeel daar om de werkzaamheden goed uit te voeren en het feit dat de patiënten daar heel blij met ons waren..."

"...Spelen met de kinderen in SOS en het moment dat ik stond te kijken en de medewerkers van het ziekenhuis zelfstandig in staat waren de machines te bedienen..."

"...Een kind op schoot nemen, dat me liet zien hoeveel Engelse woorden hij al geleerd had op het project in het schooltje. Niet geregisseerd, gewoon spontaan...prachtig!..."

"...Er waren vele mooie momenten. Het spontane samenwerken van de groep was elke dag mooi. De laatste dag toen ik mijn schoenen aan een hard werkende Afrikaan gaf, deed me enorm deugd..."

"...De constante dankbaarheid en warmte van de mensen, vond ik het allermooist. Zoveel innige dankbaarheid en warme saamhorigheid heb ik nog maar weinig meegemaakt..."

"...Het gevoel dat kan ontstaan tussen 19 individuen die elkaar eigenlijk niet kennen..."

"...Het gevoel van trots, dat ik daar mag zijn en zo iets moois mag doen voor de medemens..." 

"...De gastvrijheid die je ontvangt van de familie die we bezocht hebben, ondanks dat deze mensen bijna niets hebben. Ze zijn vriendelijk en open en delen alles met je..."

"...De gehele bouwreis was een unieke ervaring. Alle momenten en ervaringen die ik afgelopen week heb opgedaan zijn onbetaalbaar!..."

 

Marokko