Vebego Foundation helpt jou om bij jouw vrijwilligerswerk het verschil te maken

Vebego Foundation wil de leefomgeving van mensen verbeteren. Veel van onze collega's, werkzaam bij een Vebego-bedrijf, zijn regelmatig actief met het mooier, gezonder, leuker maken van de leefomgeving van mensen om hen heen.

Door vrijwillig mee te werken in een buurthuis, door actief te zijn bij een sportvereniging. Of door mee te werken in activiteiten georganiseerd door het verzorgingshuis waar je overdag werkzaam bent.

Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Vebego is trots dat haar medewerkers dit allemaal uit eigen initiatief oppakken. En wil daar ook graag een bijdrage aanleveren. Mijn Project biedt jou de mogelijkheid eenmalig een financiële ondersteuning te regelen voor de mensen voor wie jij je in Nederland vrijwillig inzet. Met Mijn Project willen we jou in het zonnetje zetten, bij de maatschappelijke organisatie waar jij actief bent. Voor de 100% Vebego bedrijven geldt de maximale toelage, voor de Joint Ventures hanteren we het percentage dat onderdeel is van Vebego.

Dus: Ben je langer dan een jaar in dienst bij één van de Vebego-bedrijven? En heb je een project waarmee je samen met een collega echt het verschil maakt bij jouw vrijwilligerswerk?

Super! Op naar het aanvraagformulier!

 

Voor meer informatie kun je terecht bij de Vebego Foundation Coördinator van jouw bedrijf.