8-9-2017

Hago actief aan de slag met Jarige Job

Hago West heeft een Jarige Job werkhoek ingericht. 

Bijpraten en aan het werk voor kinderen.

In kantoor Amsterdam heeft Natascha Sleeking- de Rooij een Jarige Job hoek ingericht. Hago heeft een aantal schoonmaakmedewerkers die niet kunnen schoonmaken omdat zij lichamelijke klachten hebben. Zij moeten i.v.m. de re-integratie wel voor een aantal uren zittend werk doen en kunnen dan mooi aan de slag met het maken van traktaties. De medewerkers die hier mee bezig zijn vinden het erg leuk om te doen. 

Er is ook een hoek ingericht in de opkomstruimte van Hago bij De Nederlandse Bank omdat daar wat meer mensen in een re-integratie traject zitten. Verder staat het op de planning om er eentje in te richten bij KPN in Den Haag. Het vuurtje verspreidt zich dus langzaam over de regio. Er komen ook veel leuke reacties en vragen van bezoekers. De receptioniste vertelt dan met veel enthousiasme over de Jarige Job en de samenwerking met Hago. Omdat ook Fortron, Hago Zorg, Hago Food- en Industrie en Hago Next van het kantoor gebruik maken, zien zij waar Hago mee is gestart en kunnen ook zij mensen inzetten in de Jarige Job hoek indien dit gewenst is.

In november heeft Hago een regio-bijeenkomst gepland bij Stichting Jarige Job zodat alle objectleiders en rayonmanagers uit regio West kennis kunnen maken met de Stichting en enthousiast worden om de samenwerking ook in hun gebied vorm te gaan geven.

Deel dit artikel: