Mijn Project, Mijn Verhaal: Lenny Baltussen – Teambuilding bij de hockeyclub

Sinds 2002 is Lenny Baltussen als vrijwilliger betrokken bij de plaatselijke hockeyvereniging MHC Bemmel 800. Dit seizoen is Lenny teammanager bij het Dames Jong Seniorenteam. Een elftal dat door doorstromingen helemaal opnieuw is samengesteld. En wat kun je met een nieuw team het beste doen om de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Teambuilding!

Eén voor allen, allen voor één

Om de teambuilding mogelijk te maken, maakte Lenny gebruik van Mijn Project. Dankzij het beschikbare bedrag kon hij een ludieke teambuilding op de hockeyclub organiseren. Niets vermoedend kwam het team naar de hockeyclub om daar een clinic schermen te krijgen. Dit alles onder het motto ‘één voor allen, allen voor één’, wat nadrukkelijk aansluit bij teambuilding!

De clinic werd enthousiast ontvangen door het team en dit heeft de onderlinge band alleen maar versterkt. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje de clinic nog even nabesproken. En of het effect heeft gehad? De resultaten van het team van Lenny zijn met sprongen vooruit gegaan!

 

Deel dit artikel: