26-7-2019

Mijn Project, Mijn Verhaal: Marjan Vroegindewij– Afscheid zwemseizoen De Zeehond’73 Rozenburg

Marjan werkt sinds 2006 bij Hago, maar is daarnaast ook als vrijwilliger betrokken bij De Zeehond’73. Ze geeft vijf keer per week training aan kinderen die niet in staat zijn om reguliere zwemles te volgen. Dit doet zij al 43 jaar met veel plezier. Ze haalt er veel voldoening uit als de kinderen dankzij haar training uiteindelijk klaar zijn om hun zwemdiploma te gaan halen.

Marjan werd enthousiast toen zij in de Flits, het personeelsblad van Hago, las over Mijn Project. Ze is meteen aan de slag gegaan om een gezellige speelavond te organiseren en heeft hiervoor ook extra speelmateriaal aangeschaft wat ook gebruikt kan worden tijdens de trainingen.
De speelavond is gecombineerd met de afsluiting van het zwemseizoen 2018-2019. Ook mochten de kinderen broertjes, zusjes en vriendjes meenemen. Marjan heeft een aantal spellen bedacht waarbij de kinderen op speelse wijze hun zwemvaardigheid konden verbeteren. Zo gingen de kinderen geblinddoekt, onder begeleiding van een teamgenootje naar de overkant van het zwembad zwemmen en werden er spullen opgedoken van de bodem van het zwembad. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Deel dit artikel: