18-2-2019

Mijn Project, Mijn Verhaal: Parba Panday – opening speeltuin De Ontmoeting

Sinds een jaar is Parba Panday als vrijwilliger betrokken bij De Ontmoeting. Haar jongste kleinkind zit op deze school en sindsdien is Parba enthousiast als vrijwilliger betrokken. Zij helpt bij allerlei activiteiten zoals verkeerslessen, opruimdag en andere activiteiten waarbij extra hulp nodig is.

Halverwege 2018 hoorde Parba dat de school ging verhuizen. In het kader van deze verhuizing werden diverse activiteiten georganiseerd. Parba zag dit als een uitgelezen kans om haar steentje bij te dragen met hulp van een bijdrage van de Vebego Foundation.
Bij de verhuizing van de school werd een nieuw schoolplein gerealiseerd. Op dit plein is een speeltuin gekomen welke niet alleen door de schoolkinderen, maar ook door kinderen uit de buurt gebruikt kan worden. Deze speeltuin is op 6 februari feestelijk geopend. Parba heeft samen met een aantal professionals op het gebied van verkeerslessen een activiteit georganiseerd waarbij de jongste kinderen op speelse wijze leerde omgaan met verkeerslichten. Ook werd er bijgebracht hoe je veilig kan oversteken. Helaas liet het weer op 6 februari een buitenactiviteit niet toe, maar gelukkig was er uitwijkmogelijkheid naar de gymzaal van de school. De speelkarren die Parba heeft aangeschaft voor de verkeersles worden nu nog dagelijks gebruikt voor verschillende activiteiten.

Deel dit artikel: