28-8-2018

Mijn Project, Mijn Verhaal: Sylvia Wolfs - Vrijwilliger bij Speeltuin Rollebollebult

Sylvia Wolfs is werkzaam bij Hago als voorwerkster en in haar vrije tijd is zij vrijwilliger bij Speeltuin Rollebollebult in Heerlen. De speeltuin is een ontmoetingsplaats voor ouderen en ouders met kinderen die de buurt met elkaar verbindt en daardoor een grote bijdrage levert aan de leefbaarheid van de buurt.

Sylvia is een enthousiaste vrijwilliger die zich nauw inzet en erg betrokken is om de ouderen en jeugd uit de buurt met elkaar te verbinden. Zij zorgt dan ook mede voor een grotere saamhorigheid en het leren omgaan met elkaar. Dankzij Mijn Project werden de ouderen en de kinderen onlangs getrakteerd op een heerlijke kindercocktail, hebben zij in de speeltuin gezamenlijk nieuwe planten geplant in potten om de sfeer van de speeltuin op te leuken en werden de nieuwe picknicktafels geplaatst op het terras.

Voor iedereen was het een zeer geslaagde dag. De opkomst was hoog wat heeft bijgedragen aan een gezellige dag met een hoop positieve reacties van de buurtbewoners. In de toekomst zal Sylvia samen met Speeltuin Rollebollebult meer evenementen blijven organiseren voor de buurtbewoners.

Deel dit artikel: