7-9-2017

SOS Kinderdorp Marokko

Bouwreis naar Marokko vertrekt 23 september aanstaande.

Nieuwe groep enthousiaste bouwreizigers in de startblokken!

Van 23 tot 30 september 2017 zal er weer een groep bouwreizigers actief zijn in Marokko. Ook deze keer zullen we onze handen uit de mouwen steken bij SOS Kinderdorpen. De reis zal in het teken staan van een geheel nieuw project in een nieuw gebied!

Onze pioniers gaan aan de slag bij het allereerste SOS Kinderdorp in Marokko in het dorpje Ait Ourir. Dit ligt op ongeveer 30 (auto)minuten ten zuidoosten van het prachtige Marrakesh.

In Ait Ourir gaan we de oude directeurswoning renoveren en aanpassen tot een mooi nieuw Creatief Centrum. Hier krijgen zowel de weeskinderen uit het SOS dorp als de kinderen op de basisschool, gelegen in het SOS Dorp, onder andere hun muziek-, theater-, knutsel- en muzieklessen.

Het huidige Atelier d'Educatifs zal na de verhuizing worden verbouwd tot middelbare school. Hiermee creëren we vanuit Vebego Foundation, samen met onze partner SOS Kinderdorpen, een goede opvolging en ontwikkeling van het (basis)onderwijs en werken we samen aan een betere toekomst van morgen!

De bouwers zijn:

 

Danielle

Adams

Vebego International

Youri

Bessems

Balanz Facilitair

Anand

Binda

SDBV

Nico

de Hoogh

Alpheios

Danielle

Elbers

Westerveld

Marvin

Franssen

Hago

Hidde

Kroeze

SDB

Noor

Lepoutre

Hago Zorg

Herman

Spoelstra

Yask

Nadine

Timmermans

Hago Zorg

Linda

van der Veen

HRS

Lieselotte

Verschoor

Hago

Anita

Verstegen

Yask

Wietse

Wes

Axent Groen/Hacron

Suzanne

Wolsink

Hago Zorg

 

De begeleiding van de bouwreis is in handen van Sander van der Meer en Ingeborg Zwolsman.

Je kunt onze belevenissen volgen via de Facebookpagina van de Vebego Foundation. Op deze pagina vind je de blog die de bouwers dagelijks gaan bijhouden.

 

Deel dit artikel: