22-9-2017

Volg het blog van je collega bouwreizigers in Marokko

Vebego bouwreizigers aan de slag voor SOS Kinderen in Ait Ourir Marokko

Volg iedere dag de belevingen van je collega's

Iedere dag schrijven de bouwreizigers op het Blog, zodat zichtbaar wordt wat ze voor elkaar krijgen in Marokko. Bezoek deze site iedere dag, het blog wijzigt dagelijks. Je kunt onze belevenissen ook volgen via de Facebookpagina van de Vebego Foundation. 

Van 23 tot 30 september 2017 is weer een groep bouwreizigers actief in Marokko. Ook deze keer steken we onze handen uit de mouwen bij SOS Kinderdorpen. De reis staat in het teken van een geheel nieuw project in een nieuw gebied!

Onze pioniers gaan aan de slag bij het allereerste SOS Kinderdorp in Marokko in het dorpje Ait Ourir. Dit ligt op ongeveer 30 (auto)minuten ten zuidoosten van het prachtige Marrakesh.

In Ait Ourir renoveren we de oude directeurswoning passen we aan tot een mooi nieuw Creatief Centrum. Hier krijgen zowel de weeskinderen uit het SOS dorp als de kinderen op de basisschool, gelegen in het SOS Dorp, onder andere hun muziek-, theater-, knutsel- en muzieklessen.

Het huidige Atelier d'Educatifs zal na de verhuizing worden verbouwd tot middelbare school. Hiermee creëren we vanuit Vebego Foundation, samen met onze partner SOS Kinderdorpen, een goede opvolging en ontwikkeling van het (basis)onderwijs en werken we samen aan een betere toekomst van morgen!

De bouwers zijn:

 

Danielle

Adams

Vebego International

Youri

Bessems

Balanz Facilitair

Anand

Binda

SDBV

Nico

de Hoogh

Alpheios

Danielle

Elbers

Westerveld

Marvin

Franssen

Hago

Hidde

Kroeze

SDB

Noor

Lepoutre

Hago Zorg

Herman

Spoelstra

Yask

Nadine

Timmermans

Hago Zorg

Linda

van der Veen

HRS

Lieselotte

Verschoor

Hago

Anita

Verstegen

Yask

Wietse

Wes

Axent Groen/Hacron

Suzanne

Wolsink

Hago Zorg

 

De begeleiding van de bouwreis is in handen van Sander van der Meer en Ingeborg Zwolsman.

Je kunt onze belevenissen volgen via de Facebookpagina van de Vebego Foundation. Op deze pagina vind je de blog die de bouwers dagelijks  bijhouden.

Deel dit artikel: