Vebego Foundation helpt jou om bij jouw vrijwilligerswerk het verschil te maken

 

Vebego Foundation wil de leefomgeving van mensen verbeteren. Veel van onze collega's zijn regelmatig actief met het mooier, gezonder en leuker maken van de leefomgeving van mensen om hen heen. Bijvoorbeeld door vrijwillig mee te werken in een buurthuis, door actief te zijn bij een sportvereniging. Of door mee te werken in activiteiten georganiseerd door het verzorgingshuis waar je overdag werkzaam bent.

Vebego is trots dat haar medewerkers dit allemaal uit eigen initiatief oppakken. En wil daar ook graag een bijdrage aan leveren. Mijn Project biedt de Vebego-medewerker de mogelijkheid eenmalig een financiële ondersteuning te regelen voor de mensen voor wie men zich vrijwillig inzet. Met Mijn Project wil de Vebego Foundation onze medewerkers in het zonnetje zetten bij de maatschappelijke organisatie waar men actief bent. Voor de 100% Vebego bedrijven geldt de maximale toelage, voor de joint- ventures hanteren we het percentage dat onderdeel is van Vebego.

Ben je langer dan één jaar in dienst bij een van de Vebego-bedrijven? En heb je een project waarmee je echt het verschil maakt bij jouw vrijwilligerswerk? Super: op naar het aanvraagformulier! Voor meer informatie kun je ook terecht bij de Vebego Foundation Coördinator van jouw bedrijf of neem contact op met Renée van der Aa.

Ben jij benieuwd naar de mooie resultaten die wij samen met onze medewerkers boeken? Bekijk dan ook het blog voor meer informatie!

Deel dit artikel: