Vebego Foundation helpt jou het verschil maken

Vebego Foundation wil samen met Vebego positieve impact hebben. Veel van onze collega's zijn regelmatig actief met het mooier, gezonder en leuker maken van de leefomgeving van mensen om hen heen. Bijvoorbeeld door vrijwillig mee te werken in een buurthuis, door actief te zijn bij een sportvereniging of door mee te werken in activiteiten georganiseerd door het verzorgingshuis waar je overdag werkzaam bent.

Vebego is trots dat haar medewerkers dit allemaal uit eigen initiatief doen. En wil daar ook graag een bijdrage aan leveren. Met Mijn Project wil de Vebego Foundation jou in het zonnetje zetten bij de maatschappelijke organisatie waar je actief bent. Mijn Project biedt de Vebego-medewerker de mogelijkheid eenmalig een financiële ondersteuning te regelen voor een activiteit bij jouw maatschappelijke organisatie. Voor de 100% Vebego bedrijven geldt de maximale toelage, voor de joint- ventures hanteren we het percentage dat onderdeel is van Vebego.

Ben je langer dan één maand in dienst bij een van de Vebego-bedrijven? En heb je een project of activiteit waarmee je echt het verschil maakt bij jouw vrijwilligerswerk? Super: op naar het aanvraagformulier! Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@vebegofoundation.com.

Ben jij benieuwd naar de mooie resultaten die wij samen met onze medewerkers boeken? Bekijk dan ook het blog voor meer informatie!

Financiële ondersteuning aanvragen
Mijn Project Banner Alt
Mijn Project: Mijn verhaal
Wij helpen je graag
Financiële ondersteuning aanvragen voor jouw vrijwilligersproject? Katja Heylen Mijn Project Aanvraagformulier
Veel van onze collega’s zijn actief om hun leefomgeving mooier te maken. Sector Verhalen Mijn verhaal