Voorbeelden van aanvragen zijn

  • Je werkt vaak als vrijwilliger in een wijkcentrum, je wilt nu graag met anderen een lunch regelen voor de ouderen in de buurt.
  • Je komt vaak bij je moeder in een verpleeghuis, je wilt graag een keer een uitje verzorgen met de woongroep van je moeder. 
  • Je werkt in een COA (asielzoekerscentrum) en wilt met kinderen en begeleiding een keer naar een grote speeltuin in buurt, je hebt geld nodig voor vervoer, een ijsje en een voetbal.
  • Je bent voetbaltrainer en wilt met je team een weerbaarheidstraining gaan doen, om sociaal gedrag te bevorderen waardoor er minder agressie is tegen de arbitrage en de clubs waartegen zij spelen.

 

Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan via het aanvraagformulier. Je wordt in contact gebracht met de Vebego Foundation Coördinator van jouw bedrijf en samen vul je dan de volledige aanvraag in.

 

Na het indienen van de aanvraag krijg je binnen vier weken antwoord of je project past binnen de richtlijnen van Mijn Project en kun je je plannen waarmaken! Vooralsnog is Mijn Project actief in Nederland en België. Zwitserland en Duitsland volgen snel! Vebego Foundation keert uit afhankelijk van het aandelen percentage van het bedrijf dat onderdeel is van Vebego Holding. Voor joint ventures gelden dus andere bedragen dan voor de 100% bedrijven.

Deel dit artikel: