Alle ruimte voor jouw project

Wil jij aanspraak maken op een eenmalige bijdrage vanuit Mijn Project? Ontzettend leuk! Vul dan direct het aanvraagformulier in. 

Voorbeelden van aanvragen zijn:

  • Je werkt vaak als vrijwilliger in een wijkcentrum, je wil nu graag met anderen een lunch regelen voor de ouderen in de buurt.
  • Je komt vaak bij je moeder in een verpleeghuis, je wil graag een keer een uitje verzorgen met de woongroep van je moeder. Je gaat samen met collega’s dit organiseren.
  • Je werkt in een COA (asielzoekerscentrum) en wil met kinderen en begeleiding een keer naar een grote speeltuin in buurt, je hebt geld nodig voor vervoer, een ijsje en een voetbal.
  • Je bent voetbaltrainer en wil met je team een weerbaarheidstraining gaan doen, om sociaal gedrag te bevorderen waardoor er minder agressie is tegen de arbitrage en de clubs waartegen zij spelen.
  • In de wijk wordt jaarlijks een ‘opschoondag’ georganiseerd. Meerdere collega’s wonen in deze wijk en vragen geld voor het verversen van de bloembakken.

Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan via het aanvraagformulier. Je wordt in contact gebracht met de Vebego Foundation Coördinator van jouw bedrijf en samen vul je dan de volledige aanvraag in. Of stuur een email met jouw vraag naar info@vebegofoundation.nl, of bel +31(0) 45 562 8333 en vraag naar Renée van der Aa.

Na het indienen van de aanvraag krijg je binnen vier weken antwoord of je project past binnen de richtlijnen van Mijn Project en kun je je plannen waarmaken! Alleen projecten in Nederland worden goedgekeurd. Vebego Foundation keert uit afhankelijk van het aandelen percentage van het bedrijf dat onderdeel is van Vebego Holding. Voor Joint Ventures gelden dus andere bedragen dan voor de 100% bedrijven.