Alle ruimte voor jouw project

Wil jij aanspraak maken op een eenmalige bijdrage vanuit Mijn Project? Ontzettend leuk! Vul dan direct het aanvraagformulier in.

Voorbeelden van aanvragen zijn

  1. Je werkt vaak als vrijwilliger in een wijkcentrum, je wilt nu graag met anderen een lunch regelen voor de ouderen in de buurt.
  2. Je komt vaak bij je moeder in een verpleeghuis, je wilt graag een keer een uitje verzorgen met de woongroep van je moeder.
  3. Je bent voetbaltrainer en wilt met je team een weerbaarheidstraining gaan doen, om sociaal gedrag te bevorderen waardoor er minder agressie is tegen de arbitrage en de clubs waartegen zij spelen.

Herken je jezelf hierin? Vul onderstaand formulier in om jouw Mijn Project aan te vragen. 

Na het indienen van de aanvraag krijg je binnen één week antwoord of je project past binnen de richtlijnen van Mijn Project en kun je je plannen waarmaken! Vooralsnog is Mijn Project actief in Nederland en België. Zwitserland en Duitsland volgen snel! Vebego Foundation keert uit afhankelijk van het aandelen percentage van het bedrijf dat onderdeel is van Vebego Holding. Voor joint ventures gelden dus andere bedragen dan voor de 100% bedrijven.

Mijn Project Katja Heylen van Care
Vul onderstaand formulier in om financiële ondersteuning aan te vragen