Stichting Jarige Job Nieuwsbericht 31 05 21
31-05-2021

Jarige Job: teambuilding tijdens een inpakavond

Josine Dekker, coördinator bij de Vebego Foundation, organiseert inpakmomenten voor stichting Jarige Job met een vleugje teambuilding. ‘Samenkomen en tegelijkertijd je handjes laten wapperen voor het goede doel, een mooie combinatie toch?

Josine Dekker, coördinator bij de Vebego Foundation, organiseert inpakmomenten bij stichting Jarige Job met een vleugje teambuilding. ‘Samenkomen en tegelijkertijd je handjes laten wapperen voor het goede doel, een mooie combinatie toch?

In Nederland zijn jaarlijks duizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job geeft de kinderen een verjaardagsbox waar alles in zit voor een feestje. Zodat ze wél kunnen stralen op hun verjaardag. Josine, collega bij Stoffels Bleijenberg, zorgt er als vrijwilliger voor dat de cadeautjes voor de kinderen mooi worden ingepakt.

‘Terwijl je de cadeaus inpakt, kun je bijkletsen met collega’s of nieuwe mensen ontmoeten,’ legt Josine uit. Een fijne combinatie, hoort ze vaak terug van deelnemers. ‘Vooral in deze tijd, waarin we met z’n allen snakken naar echt contact. De inpakmomenten zijn erg gezellig én je weet dat je veel kinderen blij maakt met een verjaardagscadeau.’ Het is ook mogelijk om in te pakken tijdens een vergadering of als teamuitje. ‘Het nuttige met het aangename combineren,’ legt ze uit. 'Cadeaus inpakken is zo’n kleine moeite. En als je dan bedenkt wat het effect is op die kinderen, dan stroomt je hart over.’

Klik hier om te zien hoe een inpakmoment verloopt.

Jouw vergadering of teamuitje in de regio Rotterdam combineren met inpakken? Neem contact op met Josine Dekker via josine.dekker@stoffelsbleijenberg.nl

Meer blogs

Stichting Jarige Job en Julia 2020
Stichting jarige job

Stichting Jarige Job en Julia (6)

Wat een kanjer! Mooi te zien hoe een spring-in-'t-veld zich inzet voor een goed doel! Lees meer hieronder...
22-01-2020
1 min.
Mijn Verhaal Jasper Mol Kampbegeleider
Mijn project

Mijn Project, Mijn Verhaal: Jasper Mol – Kampbegeleider voor pleegkinderen

Jasper Mol is sinds begin 2018 werkzaam bij Hago Zorg. Dit jaar is hij voor het tweede jaar meegegaan als begeleider op JIP Kamp. JIP staat voor Jongeren in Pleeggezinnen. In totaal gingen er 40 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar mee op kamp. Zij werden vergezeld door 14 begeleiders en hebben er gezamenlijk een fantastische week van gemaakt.
02-01-2019
1 min.
Mijn Verhaal Parba Panday Opening Speeltuin
Mijn project

Mijn Project, Mijn Verhaal: Parba Panday – opening speeltuin De Ontmoeting

Sinds een jaar is Parba Panday als vrijwilliger betrokken bij De Ontmoeting. Haar jongste kleinkind zit op deze school en sindsdien is Parba enthousiast als vrijwilliger betrokken. Zij helpt bij allerlei activiteiten zoals verkeerslessen, opruimdag en andere activiteiten waarbij extra hulp nodig is.
18-02-2019
1 min.