Stichting Jarige Job en Julia 2020
22-01-2020

Stichting Jarige Job en Julia (6)

In de zomer van 2019 kreeg Julia (6) van haar buurvrouw een spaarkaart van Stichting Jarige Job. Na gesprekjes met haar moeder over het doel van Stichting Jarige Job vond ze het zo raar dat niet ieder kind zijn/haar verjaardag kon vieren, dat ze besloot de centjes die zij kreeg van opa, oma’s, tantes etc. te sparen d.m.v. de spaarkaart. In januari 2020 was deze vol! Inmiddels had zo ook de reclame van SJJ op de televisie gezien waarin te zien is dat je cadeautjes kon doneren, die dan gratis door Post NL bij SJJ werden bezorgd. Ook dit vond ze een geweldig idee en spontaan besloot ze drie cadeautjes die zij van Sinterklaas had ontvangen, op te sturen naar SJJ!
Wat een kanjer, die Julia!

Stichting Jarige Job is een strategische partner van de Vebego Foundation. Wil je Stichting Jarige Job ook steunen? Kijk eens op hun website: https://www.stichtingjarigejob.nl/

Meer blogs

Stichting Jarige Job Nieuwsbericht 31 05 21
Stichting jarige job

Jarige Job: teambuilding tijdens een inpakavond

Josine Dekker, coördinator bij de Vebego Foundation, organiseert inpakavonden voor stichting Jarige Job met een vleugje teambuilding. ‘Samenkomen en tegelijkertijd je handjes laten wapperen voor het goede doel, een mooie combinatie toch?
31-05-2021
1 min.
Mijn Verhaal Jasper Mol Kampbegeleider
Mijn project

Mijn Project, Mijn Verhaal: Jasper Mol – Kampbegeleider voor pleegkinderen

Jasper Mol is sinds begin 2018 werkzaam bij Hago Zorg. Dit jaar is hij voor het tweede jaar meegegaan als begeleider op JIP Kamp. JIP staat voor Jongeren in Pleeggezinnen. In totaal gingen er 40 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar mee op kamp. Zij werden vergezeld door 14 begeleiders en hebben er gezamenlijk een fantastische week van gemaakt.
02-01-2019
1 min.
Mijn Verhaal Parba Panday Opening Speeltuin
Mijn project

Mijn Project, Mijn Verhaal: Parba Panday – opening speeltuin De Ontmoeting

Sinds een jaar is Parba Panday als vrijwilliger betrokken bij De Ontmoeting. Haar jongste kleinkind zit op deze school en sindsdien is Parba enthousiast als vrijwilliger betrokken. Zij helpt bij allerlei activiteiten zoals verkeerslessen, opruimdag en andere activiteiten waarbij extra hulp nodig is.
18-02-2019
1 min.