Een betere dag van morgen

De Vebego Foundation is in 2005 opgericht. Wij initiëren, organiseren en faciliteren maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Onze missie is werken aan een betere toekomst voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Dat doen wij met projecten rondom de thema’s werk, zorg en onderwijs. Zo gaan wij op bouwreis naar het Marokko of Sri Lanka met onze collega’s om met lokale organisaties letterlijk te bouwen aan een veelbelovende toekomst. Dichtbij huis helpen wij met onze strategische partners. En middels Mijn Project maken onze medewerkers het verschil met vrijwilligerswerk. 

Met ons partner- en ambassadeursnetwerk werken wij dan ook dagelijks aan het realiseren van maatschappelijke impact middels verschillende programma’s en projecten. Samen werken wij aan een betere dag van morgen.

Maatschappelijke impact – daar staan wij voor!

Ons doel? Impact. In meerdere opzichten. Vanuit Vebego willen wij van betekenis zijn voor onze medewerkers, klanten en de maatschappij. Vanuit de Foundation zijn wij die sterke partner voor de ander. In de afgelopen jaren is er al heel veel bereikt. We hebben veel resultaten geboekt. Maar we willen meer! We willen weten wat onze impact is: onze maatschappelijke impact.

We gaan daarom meten wat onze programma's en projecten nu daadwerkelijk bijdragen aan de maatschappij. En of die verandering door ons komt of misschien wel door andere omstandigheden. Zo maken we impact namelijk concreet.

Vanaf 2017 wordt daarom aan alle programma's en projecten van de Vebego Foundation een impactmeting gekoppeld. Dit betekent dat je regelmatig kunt zien wat wij bereiken, wat het resultaat is van wat we samen doen, en - waar het uiteindelijk om draait - wat onze impact is. Volg ons alvast op Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Deel dit artikel: