Vebego Foundation & OranjeFonds samen voor Sociale Cohesie

De Vebego Foundation werkt nauw samen met het OranjeFonds. Wij geven vrijwilligerswerk een impuls, geven jongeren een kans en werken samen met sociaal ondernemers in de dop. 

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven binnen Nederland met geld, kennis en contacten. Vebego Foundation en het Oranje Fonds hebben elkaar ooit gevonden in het project NL DOET. Binnen Vebego hebben we dit omgedoopt tot Vebego DOET. Een keer per jaar kunnen medewerkers van Vebego bedrijven zich aanmelden voor een klus via het OranjeFonds en zich inzetten voor de maatschappij. Samen hebben inmiddels al vele groepen collega’s de handen uit de mouwen gestoken en veel voor elkaar gekregen!

In het programma Kansen voor Jongeren ondersteunt Vebego Foundation projecten voor jongeren zonder startkwalificatie. In dit programma zorgen wij voor snuffelstages, ondersteunen we met sollicitatietraining maar geven ook presentaties over hoe je jezelf presenteert. Alles om te zorgen dat deze jongeren weer actief gaan meedoen in de maatschappij.

In het Groeiprogramma ondersteunt het OranjeFonds sociaal ondernemers die een maatschappelijk vraagstuk willen aanpakken. Vebego Foundation motiveert collega's om te sparren met deze ondernemers in de dop. Kennis delen en samen werken aan een betere dag van morgen.

 

Hoe kun jij bijdragen?

Samen met collega's kun jij ook een klus adopteren tijdens Vebego DOET, kun jij je inzetten voor jongeren of als kennisexpert samenwerken met sociaal ondernemers. 

Meld je hier aan!

Deel dit artikel: